Metal Frame Ø 366 x 76 - 28212

Artikel
13394
1-5 Daagjes levertijd
€ 225,00
Details
Intex metal frame Ø 366 x 76 inclusief pomp.
De Metal Frame zwembaden van Intex zijn de sterkste metaalframe baden die er zijn.
Met hun supersterke liners en hoge kwaliteit frames in combinatie met hun uiterlijk en snelle manier van opzetten garanderen ze vele jaren zwemplezier.
 
Door het gebruik van gegalvaniseerd staal is de constructie zo sterk dat er zelfs baden met 47.000 liter water kunnen worden gemaakt. De baden zijn gemaakt van 3 lagen materiaal voor extra sterkte en levensduur. Aan de buitenkant zit een extra band om de wandconstructie goed in vorm te houden. Evenzo een extra stevig touw op de bodem van het bad om de draagpoten in positie te houden. Op de bodem zit een stop waaraan de een tuinslang kunt bevestigen en zo gemakkelijk het water naar de rioolafvoer kunt brengen.
 
Dit Metal Frame zwembad is rond van model en heeft een diameter van 3,66.
De hoogte van dit bad is 0,76 wat inhoudt dat het bad tot ongeveer 0,65 cm met water te vullen is.
Wordt geleverd met een intex filterpomp van 2.271 l/u.

Bent u opzoek naar een groter formaat bad dan moet u een kijkje nemen bij onze andere Metal Frame zwembaden.

Intex code:
28212GS

Meer informatie
Meer informatie
Merk Intex
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Ik wil een warmtepomp voor dit bad. Maar welke ?

Een goede keus warmtepomp voor dit zwembad zou de Comfortline 7 warmtepomp zijn.
Dit is de meest energiezuinige warmtepomp welke u kunt aanschaffen.
De officiële naam voor een dergelijke energiezuinige warmtepomp is een INVERTER WARMTEPOMP.

Wilt u geen inverter warmtepomp omdat u er het geld niet aan wilt (of kunt) uitgeven of omdat u genoeg zonnecollectoren heeft liggen en dus gratis energie hebt dan is de Hydro-S 4,5 warmtepomp een geschikt exemplaar. Werkt ook helemaal prima maar gebruikt wat meer stroom. Kijk je na een paar jaar terug op je energierekening dan ben je uiteindelijk goedkoper uit met een inverter warmtepomp. Het is alleen dat de aanschafprijs nu hoger ligt en dat wordt na een paar jaar pas terugverdient. 

Dan heeft u bij het aansluiten van een warmtepomp altijd nog een by-pass kit nodig. Hiermee regelt u de aan en afvoer van de warmtepomp en kunt u hem 'bypassen' mocht er iets mee mis zijn zodat u kunt blijven filteren.

Verder 2 x een puntstuk 2” indien u bij uw bad de witte Intex slangen heeft met grijze wartels eraan vast. Daarmee koppelt u de Intex pomp met de by-pass. 

Om van de by-pass naar de warmtepomp te gaan heeft u nog wat meters buis nodig en een 6-tal knietjes. Plaatst u de warmtepomp niet verder dan 1,5 meter van de by-pass dan is 4 x 1 meter buis al voldoende.

Dus de volgende zaakjes:
4 x 1 meter buis.
6 x knie 90 graden.

Heeft u geen Intex pomp bij dit bad met van die witte slangen met grijze wartels informeer dan even bij ons wat u het beste kunt aanschaffen aan koppelstukken.

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Metal Frame Ø 366 x 76 - 28212