Voetenbakken

Diverse voetenbakken.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een voetenbak kopen bij de Zwembadspecialist

Bent u op zoek naar een voetenbak zodat u meer uit uw saunabezoek kunt halen? Zoek dan niet verder. Bij de Zwembadspecialist vindt u voetenbakken en andere sauna accessoires die ervoor zorgen dat u optimaal van uw sauna kunt genieten. Neem een kijkje in ons ruime assortiment en plaats uw bestelling gemakkelijk in onze webshop.

De voordelen van een voetenbak

Een voetenbak is onmisbaar als u heerlijk ontspannen uw sauna wilt betreden. Een voetenbak heeft namelijk meerdere voordelen. Buiten het feit dat het heerlijk is om uw voeten op te warmen voordat u de sauna betreedt, heeft het ook nog eens een positief effect op uw bloedsdoorstroming. Doordat uw voeten warm worden gaan uw bloedvaten zich namelijk iets verwijden. Hierdoor gaat u meer transpireren waardoor afvalstoffen het lichaam gemakkelijker verlaten. Daarnaast is een voetenbak ook handig wanneer u na afloop een koud voetenbad wilt nemen in plaats van een koude douche. Door eerst een voetenbad te gebruiken verzacht u namelijk het shockeffect. Tevens neemt een voetenbak ook niet veel ruimte in beslag. Plaats de voetenbak buiten de saunacabine of berg de voetenbak op, zodat het niet in het zicht staat. Tip: wilt u de ervaring van uw voetenbad nóg beter maken? Voeg dan een geurtje toe aan het water. Kies uit geurtjes met een ontspannende werking of een opwekkende werking.

Advies en informatie

Het volledige aanbod in voetenbakken vindt u zowel online als in onze showroom. Heeft u online niet gevonden wat u zocht of wilt u liever de artikelen zien voordat u ze bestelt? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Roosendaal en laat u inspireren door de verschillende sauna artikelen. Heeft u een vraag over een voetenbak of wilt u iets weten over uw order? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0)165393913 of stuur een mail naar info@dezwembadspecialist.nl. Onze klantenservice staat van maandag tot vrijdag van 10.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.