Spectravision trafo PL-REM

Artikel
10627
✓ Op voorraad
€ 175,00
Details

Spectravision trafo PL-REM.
Spectravision optie PL-REM: On/off controleunit voor Adagio Pro (wit en blauw) en Moonlight met één afstandbediening (input 12V) en twee vrije relais, zonder trafo.
Transformator(en) moeten nog separaat worden aangeschaft.

Wat heeft u allemaal nodig ?
Voor een Adagio Pro heeft u naast de lamp zelf heeft u nog een inbouwdeel, een mooie afwerking en een transformator nodig.
Dit alles is via deze website verkrijgbaar.
Komt u er niet aan uit dan kunt u ons altijd even bellen en helpen wij u verder.

Spectravision wat te kiezenLiever niet zelf installeren ?
De Spectravision lampen en bijbehorende transformatoren zijn vrij eenvoudig zelf te installeren. Afhankelijk van de afstand van de lamp tot aan de technische ruimte bepaalt u de geschikte stroomkabel en die sluit u aan in een apart aansluitdoosje.

Mocht u vooraf of tijdens de installatie nog vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij leggen het u haarfijn uit. Dat is een stuk beter over te brengen dan de hele installatie instructie op deze online webshop uit te werken. Wij adviseren u graag.

Mocht u de verlichting toch liever niet online kopen en zelf installeren dan is dat geen probleem. Wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen installeren. Doordat zij al honderden baden hebben geìnstalleerd bent u er zeker van dat dit op de meest efficiente wijze zal worden gedaan. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montage via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben diverse modellen bij ons in de showroom staan en kunnen u zo de verschillen laten zien tussen de diverse soorten verlichting. Maar ook over de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Spectravision
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spectravision trafo PL-REM