Zwembadzout - 25 kilo

Artikel
4338
✓ Op voorraad
€ 20,00
Details

Zwembadzout - 25 kilo.
Zout voor zwembaden met electrolyse ontsmetting (niet voor membraan electrolyse). 

Een veiliger gebruik van een zwembad en een verhoogd zwemcomfort door gebruik van Poolsel®.
Poolsel® wordt geproduceerd op basis van natuurlijk grof zeezout met hoge zuiverheid en laag sulfaatgehalte en bevat geen giftige toevoegingen.
Poolsel® is geschikt voor het optimaliseren van het zoutgehalte en ontsmetting van het water door electrolyse, waardoor u het gebruik van chloor tot een minimum kan beperken.

Bij onvoldoende voorraad kan het ook zijn dat wij u een ander merk zout leveren. Deze kunnen makkelijk door elkaar gebruikt worden, geen probleem.

 

Hoeveel zout heb ik nodig?


De hoeveelheid zout die je nodig hebt bij het vullen van het zwembad is te berekenen met een simpel rekensommetje: zwembadinhoud (in liters) x 0,003 = aantal kg zout. Je hoeft niet telkens opnieuw zout toe te voegen. Het zoutwatersysteem maakt van het aanwezige zout in het water steeds nieuwe chloride (wat vervolgens vanzelf weer in zout terug verandert). Het enige zout dat uit het water verdwijnt is wat er tijdens het zwemmen over de rand spettert. Wanneer je toch eenmalig wat extra zout moet toevoegen, dan geeft het zoutwatersysteem dit zelf aan.

 

Meer informatie
Meer informatie
Merk Divers
Vragen over dit product
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen vragen stellen. Meld u aan of maak een account
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwembadzout - 25 kilo