Badu Jet Vogue afbouwset met pomp 2,2 kW, 230 Volt

Artikel
7316
✓ Op voorraad
€ 3.850,00
Details

Badu Jet Vogue afbouwset met pomp 2,2 kW, 230 Volt.
Om lekker te kunnen zwemmen, heeft u in principe geen zwembad van groot formaat nodig. Uw zwembad kan worden uitgerust met een zogenaamde tegenstroominstallatie. Het water wordt in beweging gebracht waardoor u kunt zwemmen zonder van plaats te veranderen. Bij bepaalde modellen is de kracht van de tegenstroom instelbaar, zodat u de waterstroom aan uw zwemsnelheid kunt aanpassen.

Eigenschappen:

  • De Vogue is een sterke Jetstream met 1 straalnozzle
  • Het kunststof inbouw nozzlehuis heeft een roestvaststalen frontplaat met ingebouwde witte LED sfeerverlichting
  • De Vogue heeft 1 verstelbare nozzle met regelbare druk, een instelbare luchttoevoer en een pneumatische aan/uit schakeling vanuit het bad
  • Met witte Led

Dit model is te bezichtigen in onze showroom!

Liever niet zelf installeren ?
Deze jetstreams zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Mocht u de jetstream liever door ons geinstalleerd hebben en niet alleen maar online kopen in onze webshop dan is dat geen probleem want wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Speck
Vragen over dit product
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Badu Jet Vogue afbouwset met pomp 2,2 kW, 230 Volt