Badu Jet Wave afbouwset met pomp 400 Volt

Artikel
14210
4-5 Weekjes levertijd
€ 2.860,00
Details

Badu Jet Wave afbouwset met pomp 400 Volt wit licht.
De krachtige Jet-pomp, welke via een zuig- en persleiding verbonden is, zuigt het water aan en pomp het weer terug in het zwembad met een krachtige straal. De kracht van deze straal wordt geregeld via de nozzle in het nozzle-huis, welke ingebouwd is in de wand van het zwembad. De aanzuigsnelheid is gering door de vele openingen rondom het nozzlehuis. Standaard met ingebouwde LED-verlichtig, pneumatische aan-/uitschakelaar en luchtregelaar.

Eigenschappen:

  • De Badu Jet Wave wordt ingezet voor wandinbouw in alle zwembaden als attractie, voor fitness, onderwatermassage en zwemmen
  • Capaciteit van de jet: tot 58 m3/h
  • De voormontageset en de handgreep kunt u vinden op de website

Liever niet zelf installeren ?
Deze jetstreams zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Mocht u de jetstream liever door ons geinstalleerd hebben en niet alleen maar online kopen in onze webshop dan is dat geen probleem want wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

Meer informatie
Meer informatie
Merk Speck
Vragen over dit product
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Badu Jet Wave afbouwset met pomp 400 Volt