Jet Vag met voorpaneel blauw

Artikel
14219
Levertijd onbekend / op aanvraag
Momenteel niet leverbaar
Details

Jet Vag met voorpaneel blauw.
Hoog-debiet inspuiter met 42 mm inspuiter voor een groot debiet.
Uitzonderlijk zwemeffect en prestatie. Gepatenteerd sturingssysteem voor lucht- en waterdebiet op de centrale inspuiter.
Train uw zwemvaardigheden door tegen de krachtige JETVAG-stroom in te zwemmen. Geniet van verkwikkend, zuurstofrijk water.

Kies eerst het voorbereidingskit (deze kunt u vinden bij ons op de website)  en daarna uw afwerkingskit.
In de voorbereidingskit zitten de kranen en het PVC werk. In de afwerkingskit zitten het voorpaneel, de pomp, de schakelkast met afstandbediening en de luchtslang. Samen vormt dit een compleet systeem.

Eigenschappen:

  • 2,0 pK met 230 volt pomp
  • Capaciteit: 60 m³/uur
  • Jet Vag met voorpaneel blauw

Liever niet zelf installeren ?
Deze jetstreams zijn heel eenvoudig zelf te installeren. Het is eigenlijk plug & play, zo simpel is het. Mocht u vooraf of tijdens de installatie toch vragen hebben neem dan geheel kosteloos telefonisch contact met ons op en wij helpen u graag verder.


Mocht u de jetstream liever door ons geinstalleerd hebben en niet alleen maar online kopen in onze webshop dan is dat geen probleem want wij beschikken namelijk over een team van eigen monteurs welke dit graag voor u willen uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op voor de montagekosten via +31 165 393913 of kom langs in onze showroom op de Belder 40 te Roosendaal. Wij hebben een hele mooie showroom en kunnen u alles uitleggen over de verschillende soorten zwembaden, de soorten van verwarming, soorten van waterbehandeling, etc. De koffie staat voor u klaar !

Showroom zwembad

 

Meer informatie
Meer informatie
Merk Divers
Vragen over dit product
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Jet Vag met voorpaneel blauw